Werkplaats

Bij ons bent op het goede adres voor de meest uiteenlopende reparaties aan stadsfietsen, E-Bikes, ATB, race, sport- en hybride fietsen. Wij denken graag met u mee over de diverse oplossing die mogelijk zijn.

Problemen met uw fiets dienen zo snel mogelijk te worden verholpen. Wij repareren uw fiets in de meeste gevallen binnen 24 uur. Kunt u niet zonder uw fiets, dan hebben wij een gratis leenfiets/e-bike voor u klaarstaan!

Service eindigt bij ons niet bij de deur! Wij hebben de kennis en ervaring om u perfect te adviseren, wij laten ons regelmatig scholen, zodat wij op de hoogte zijn van alle nieuwe ontwikkelingen en technieken.

Wij repareren elk merk, ook als de fiets niet bij ons gekocht is kunt u gewoon bij ons terecht. Wij hanteren vaste prijzen die u terug kunt vinden op de lijst in onze werkplaats. Indien gewenst krijgt u vooraf een prijsopgave en mochten wij onder het repareren nog andere zaken tegen komen, zullen wij u eerst vragen of dit ook verholpen dient te worden. Zo heeft u nooit onverwachte kosten ;-)

Aanbieding

.