MultiCycle Solo EMI
€ 2699

Bent u op zoek naar een lichte stadsfiets? Dan is de Solo EMI e-bike iets voor u. Deze fiets heeft een Shimano E5000 motor die de voordelen biedt van Shimano STEPS. De accu van 418 WH is te vinden onder de bagagedrager en de Vredestein banden zorgen ervoor dat u comfortabel door de stad kunt fietsen.

ACCU Shimano bt-e6000 418wh
MOTOR Shimano steps E5000
SCHAKELSYSTEEM Shimano nexus 7 kettingaandrijving
VEERSYSTEEM SR Suntour SF19/NEX
STUUR EN STUURPEN ZOOM
BANDEN Vredestein perfect tour 47-622
ZADEL Selle royal essenza
REMMEN Shimano mt200 hydraulische schijfremmen
VERLICHTING Herrmans bonfire en spanninga solo
SLOT AXA Victory
FRAME Aluminium butted extra licht en sterk
FRAME MATEN D 49 - 53 - 57 / H 57 - 61
GEWICHT 22,5 kg excl. Accu en 25,1 kg incl. Accu
KLEUR Dark iron grey satin

LICHT ÉN STERK

Onze prachtige e-bikes hebben een luxe en elegante afwerking, waardoor u verzekerd bent van een perfecte rijbeleving. Door het aluminium butted frame met onzichtbare lasnaden is deze fiets extra licht en sterk. Onze fietsen zien er niet alleen prachtig uit, maar zijn ook ontzettend betrouwbaar. De Solo EMI wordt afwerkt met een schitterende poedercoating in de kleur Dark Iron Grey Satin.

SHIMANO STEPS

Shimano STEPS staat voor Shimano Total Electric Power System. Het systeem wordt geleverd in combinatie met een 418 WH accu. Dit is ruim voldoende om naar uw werk te fietsen of om een lekkere tourtocht te maken. De Solo EMI heeft een strak en overzichtelijk display wat zorgt voor een strakke afwerking.

HIGH-PERFORMANCE BANDEN

De Solo EMI e-bike beschikt over de high-performance Dynamic tour banden van Vredestein. Vredestein Dynamic Tour banden bieden veel comfort door de lage rolweerstand, het lage gewicht en de prettige wegligging. Ook zijn deze banden zeer beschermd tegen lekrijden. Of u nu heerlijk met de zon in uw gezicht een toertocht aan het maken bent of juist met winterse omstandigheden naar uw werk fietst, op deze banden van 47 mm breed kunt u vertrouwen.

PRACHTIGE AFWERKING

Ook de Solo EMI heeft de prachtige afwerking die u mag verwachten bij een fiets van Multicycle. Zo zijn de lasnaden niet zichtbaar en is de e-bike niet alleen zeer praktisch als stadsfiets, maar ook nog eens erg mooi.

Aanbieding

.