MultiCycle Voyage EMI
€ 3449,-

VOYAGE EMI € 3.449,-

De Voyage EMI is een sportieve e-bike met perfecte afwerking.

De Voyage EMI is een sportieve e-bike met perfecte afwerking. De geïntegreerde 500 Wh accu, weggewerkte lasnaden en geïntegreerde kabels geven de Voyage EMI een verfijnde en tegelijkertijd stoere uitstraling.

HIGH-END MIDDENMOTOR EN GEÏNTEGREERDE ACCU

Zuinig, krachtig én betrouwbaar: de combinatie van de Shimano STEPS E6100 motor met de 500 Wh geïntegreerde accu maakt de Voyage EMI een fiets om van te genieten. De motor is zeer licht, heeft een extreem laag geluidsniveau en bevat soepele en intelligentie trapondersteuning. Hierdoor fietst u niet alleen soepeler, stiller én lichter, maar rijdt u ook nog eens een stuk verder. Ideaal voor de lange fietstochten!

ELEKTRISCH GESCHAKELDE DI-2

Door de combinatie van de Shimano STEPS motoren, de interne Di2-Nexus 8 naafversnelling, het Shimano display en de aandrijving, is volledig automatisch schakelen mogelijk. Het STEPS-systeem geeft automatisch een signaal naar de naaf om naar de juiste versnelling te schakelen. Hierdoor geniet u optimaal van de omgeving!

VREDESTEIN BANDEN

De Voyage EMI e-bike heeft perfect Tour banden van Vredestein. Deze banden bieden veel voordelen. Zo hebben ze een lage rolweerstand en zijn ze zeer lekbestendig. Ze zijn 47 millimeter breed, waardoor u een uitstekende grip heeft en heel comfortabel kunt fietsen. Deze banden bieden de beste fietsprestatie en dat merkt u meteen als u een fietstocht maakt!

PERFECTE AFWERKING

Onze prachtige e-bikes hebben een luxe en elegante afwerking, waardoor u verzekerd bent van een perfecte rijbeleving. Door het aluminium butted frame met onzichtbare lasnaden is deze toerfiets extra licht en sterk. Onze fietsen zien er niet alleen prachtig uit, maar zijn ook ontzettend betrouwbaar. De Voyage EMI wordt afwerkt met een schitterende poedercoating in de kleur Shitake Grey Satin of Metro Black 2 tone.

ACCU Geintegreerd in onderbuis - 500wh capaciteit
MOTOR Shimano steps e6100
SCHAKELSYSTEEM Shimano nexus 8 di2
VEERSYSTEEM SR suntour mobie 25
STUUR EN STUURPEN Multicycle trekking met di2 kabelintegratie
BANDEN Vredestein perfect tour 47-622
ZADEL Selle royal essenza
REMMEN Shimano mt201 hydraulische schijfremmen
VERLICHTING Bosch & Muller myc en spanninga pimento
SLOT AXA victory
FRAME Aluminium butted extra licht en sterk
FRAME MATEN d 49 - 53 - 57 / h 57 - 61
GEWICHT 24,2 kg excl. Accu en 27,6 kg incl. Accu
KLEUR Shitake grey satin

Aanbieding

.