MultiCycle Legacy EMB
€ 3949

LEGACY EMB € 3.949,-

Wilt u de mooiste fietsroutes afleggen en genieten van de rust om u heen? Dan is de Legacy EMB zeer geschikt. Deze stille e-bike heeft een groot bereik en is optimaal beschermd tegen lekke banden. Als u fietst op deze e-bike, valt de prettige wegligging meteen op. Zo kunt u heerlijk ontspannen en tegelijkertijd de prachtigste fietstochten maken. Wat is uw volgende bestemming?

GROOT BEREIK

Als u op uw Legacy EMB fietst, wilt u natuurlijk zo ver mogelijk kunnen fietsen. En dat kan ook! Deze e-bike heeft namelijk een geïntegreerde accu van 500WH, die te vinden is in de onderbuis van het frame. Daarnaast beschikt deze fiets over een efficiënte Shimano STEPS E6100 middenmotor. Deze aandrijving is zeer licht en erg comfortabel. Zo is geen kilometer te ver voor u!

ELEKTRISCH GESCHAKELDE DI-2

Door de combinatie van de Shimano STEPS motor, de interne Di2-Alfine 8 naafversnelling, het Shimano display en de aandrijving, is volledig automatisch schakelen mogelijk. Het STEPS-systeem geeft automatisch een signaal naar de naaf om naar de juiste versnelling te schakelen. Hierdoor geniet u optimaal van de omgeving!

BELTDRIVE

Een beltdrive is een kunststof aandrijfriem die een traditionele ketting vervangt. Deze aandrijfriem gaat tot vier keer langer mee! Ook zorgt het ervoor dat uw e-bike nog lichter en makkelijker fietst, terwijl hij minder geluid maakt. Daarnaast is deze aandrijfriem zeer onderhoudsvrij. Hij hoeft niet gesmeerd te worden en is beschermd tegen roest. Samen met de aluminium spatborden en de geïntegreerde kabels en naafversnelling springt deze fiets extra in het oog!.

PERFECTE AFWERKING

Onze prachtige e-bikes hebben een luxe en elegante afwerking, waardoor u verzekerd bent van een perfecte rijbeleving. Door het aluminium butted frame met onzichtbare lasnaden is deze toerfiets extra licht en sterk. Onze fietsen zien er niet alleen prachtig uit, maar zijn ook ontzettend betrouwbaar. De Legacy EMB wordt afwerkt met een schitterende poedercoating in de kleur Shitake Grey Glossy of Metro Black 2 tone.

ACCU Geintegreerd in onderbuis - 500wh capaciteit
MOTOR Shimano steps e6100
SCHAKELSYSTEEM Shimano alfine 8 di2
RIEMAANDRIJVING Gates cdx belt 120t
VEERSYSTEEM Sr suntour mobie 25
STUUR EN STUURPEN Multicycle trekking met di2 kabelintegratie
BANDEN Vredestein perfect tour 47-622
ZADEL Selle royal new lookin moderate
REMMEN Shimano alfine hydraulische schijfremmen
VERLICHTING Bosch & muller myc en spanninga pimento
SLOT AXA victory
FRAME Aluminium butted extra licht en sterk
FRAMEMATEN D 49 - 53 - 57 / H 57 - 61
GEWICHT 23,8 KG EXCL. ACCU EN 27,6 KG INCL. ACCU
KLEUR Portofino blue glossy

Aanbieding

.