MultiCycle Prestige EMS
€ 4899,-

PRESTIGE EMS € 4.899,-

De Prestige EMS is een verfijnde e-bike die de aandacht trekt. De Prestige EMS heeft de kleur Portofino Blue Glossy en is perfect afgewerkt zonder lasnaden. Door de hoge accucapaciteit, de uitstekende Di2 elektronische versnelling en de high performance motor bent u verzekerd van de heerlijkste fietstochten.

DI2 VERSNELLING

De combinatie van de Shimano STEPS motor met het heldere SC-E6100 display en de revolutionaire Shimano XT Di2 maakt het fietsen op dit model tot een genot. Comfortabel schakelen, dat is waar deze stijlvolle e-bike in uitblinkt. Geniet van soepele, lange fietstochten over de heide of juist de dagelijkse tochten naar uw werk. De Prestige EMS is geschikt voor iedere fietser.

PORTOFINO BLUE GLOSSY

De Prestige is uitgevoerd in de kleur Portofino Blue Glossy. Deze prachtige e-bike heeft een elegante en luxe afwerking. Het lichtgewicht aluminium butted frame maakt de Prestige EMS extra licht en sterk. Een fiets om jarenlang van te genieten!

MAAK VELE KILOMETERS MET DE 630 WH ACCU

Zuinig, krachtig én betrouwbaar: de combinatie van de Shimano STEPS E6100 motor en de geïntegreerde accu maken de Prestige EMS een fiets om van te genieten. De sterke en betrouwbare accu heeft een vermogen van maar liefst 630 Wh. Hierdoor fietst u niet alleen soepeler, stiller én lichter, maar rijdt u ook nog eens een stuk verder. Ideaal voor de lange fietstochten!

UITSTEKENDE VERLICHTING

Genieten van de Prestige EMS doet u het hele jaar door! Deze prachtige e-bike is voorzien van de allerbeste verlichting, waardoor u ook in de schemering of het donker kunt genieten van de mooie fietstochten. Dit maakt de Prestige EMS ook tot een uitstekende fiets voor het woon-werkverkeer.

ACCU Geintegreerd in onderbuis - 630wh capaciteit
MOTOR Shimano steps e6100
SCHAKELSYSTEEM Shimano xt di2
VEERSYSTEEM Sr suntour mobie 25
STUUR EN STUURPEN Multicycle trekking met di2 kabelintegratie
BANDEN Vredestein perfect tour 47-622
ZADEL Selle royal new lookin moderate
REMMEN Shimano xt t8000 hydraulische schijfremmen
VERLICHTING Busch & muller iq-x en spanninga pimento
SLOT Axa victory
FRAME Aluminium butted extra licht en sterk
FRAME MATEN D 49 - 53 - 57 / H 57 - 61
GEWICHT 21,7 kg excl. Accu en 26,0 kg incl. Accu

Aanbieding

.