Kreidler Vitality

Er is totaal geen zicht op wanneer Kreidler gaat leveren, zodra hier meer bekend over is, zetten wij de juiste modellen op de site.

Geweldige kwaliteit voor een bescheiden prijs

Deze e-bike is een betaalbaar instapmodel dat indruk maakt op het gebied van stabiliteit en comfort. Het aluminium frame scoort punten vanwege de hoge stijfheid en de slimme manier waarop de accu achter de zitbuis wordt bevestigd. Deze "slimme batterijpositie" zorgt voor een lager zwaartepunt en een geweldige wegligging, hier gecombineerd met een laag instappunt voor eenvoudige montage en demontage. En ook het wiel is visueel aantrekkelijk: stijlvol design en een elegant kleurenschema maken het een universele blikvanger.

Comfort wordt verzekerd door de Suntour verende voorvork en een verende zadelpen. Zo blijft fietsen met de Kreidler Vitality een plezier, ook op langere tochten. Bovendien garandeert de geïntegreerde AEG-frontmotor te allen tijde een snelle voortgang, bijv. Op hellingen of bij hinderlijke tegenwind. Met de Nexus naafversnelling vertrouwen we op beproefde Shimano-kwaliteit voor deze e-bike.

Aandrijving: AEG EasyDrive

36 Volt, motor vooraan / Nominaal vermogen 250 watt

Accu: AEG zitbuis accu

Energie-inhoud 400 Wh / spanning 36 Volt / capaciteit 11,2 Ah

Scherm: AEG LCD-scherm


Prijs:

Aanbieding

.