Kreidler Vitality Eco 1

Er is totaal geen zicht op wanneer Kreidler gaat leveren, zodra hier meer bekend over is, zetten wij de juiste modellen op de site.

Comfortabele e-bike voor een instapprijs

Deze e-bike hoeft zich niet te verbergen voor duurdere concurrenten: de Vitality Eco 1 met vrijloop wordt aangedreven door een betrouwbare Bosch middenmotor uit de Active Line. Het biedt krachtige ondersteuning; De 400 Wh accu achter de zitbuis biedt voldoende bereik voor uitstapjes in de stad en voor de weekendtour. Het Purion-display met bedieningseenheid op het handvat maakt het gemakkelijk om te schakelen tussen vijf verschillende ondersteuningsniveaus. Het display toont ook nuttige informatie zoals bereik, reistijd of huidige snelheid.

Het hoogwaardige aluminium frame van de Vitality Eco 1 overtuigt door zijn hoge stijfheid. Uitgerust met een verende voorvork van Suntour, een verende zadelpen en een soepele 7-versnellingsnaaf van Shimano met vrijloop, biedt de Kreidler Vitality Eco 1 een bijzonder aantrekkelijke prijs-prestatieverhouding. De hydraulische Magura velgrem HS11 overtuigt door nauwkeurig remgedrag.

Aandrijving: Bosch Active Line

36 volt, middenmotor / nominaal vermogen 250 watt

Accu: Bosch frameaccu

Energie-inhoud: 400 Wh / spanning: 36 volt / capaciteit: 11,0 Ah

Display: Purion

Prijs:

Aanbieding

.