Kreidler Vitality Eco 3 Sport

Er is totaal geen zicht op wanneer Kreidler gaat leveren, zodra hier meer bekend over is, zetten wij de juiste modellen op de site.

Compromisloze e-bike kwaliteit

Als sportieve trekking e-bike biedt de Vitality Eco 3 Sport topkwaliteit en een pluspunt in veiligheid. De lichte middenmotor van de Bosch Performance Line, in combinatie met een semi-geïntegreerde 500 Wh frameaccu, biedt de gewenste ondersteuning, terwijl de beproefde, betrouwbare Shimano Deore 9-versnellingspook sportieve tochten op asfalt en op licht terrein mogelijk maakt.

Het aluminium frame overtuigt met een perfecte balans tussen stijfheid en wendbaarheid, zelfs bij hoge snelheden. Met een in hoek verstelbare stuurpen, een zadel van Selle Royal en Herrmans handvatten met schroefklemmen, kunt u ook comfortabel over het terrein toeren.

De rest van de uitrusting op de trekking-e-bike zorgt voor extra veiligheid: terwijl je tot stilstand komt met krachtige Shimano-schijfremmen, bieden de speciaal voor e-bikes ontwikkelde Schwalbe Energizer Active Plus-banden een lage rolweerstand en een uitzonderlijk goede grip.

Aandrijving: Bosch Performance Line, 3e generatie

36 volt, middenmotor / nominaal vermogen 250 watt

Accu: Bosch frameaccu halfintegraal

Energie-inhoud: 500 Wh / spanning: 36 volt / capaciteit: 13,4 Ah

Display: Purion

Prijs:

Aanbieding

.