Kreidler Vitality Eco 6

Er is totaal geen zicht op wanneer Kreidler gaat leveren, zodra hier meer bekend over is, zetten wij de juiste modellen op de site.

Innovatieve e-bike-technologie voor de toekomst

Chique stads-e-bike met uitstekende rijeigenschappen en een hoog veiligheidsniveau: dankzij de perfecte mix van stijfheid en wendbaarheid garandeert het aluminium frame duurzaam, comfortabel rijplezier. De Vitality Eco 6 overtuigt zelfs bij hoge snelheden door zijn stabiliteit en soepele loop.

De Bosch middenmotor van de Performance Line scoort met krachtige ondersteuning en hoge dynamiek. Daarnaast geeft de gebruiksvriendelijke boordcomputer Intuvia u nuttige informatie; Met de bijbehorende bedieningsunit op het stuur wissel je eenvoudig tussen de vijf verschillende ondersteuningsniveaus van het systeem.

De andere kenmerken van de Vitality Eco 6 bieden ook een hoog veiligheidsniveau: de krachtig grijpende schijfremmen van Shimano zorgen voor nauwkeurig remgedrag, de Schwalbe-banden beloven eersteklas tractie en in het donker kun je vertrouwen op een hoogwaardig Herrmans verlichtingssysteem.

Aandrijving: Bosch Performance Line

36 volt, middenmotor / nominaal vermogen 250 watt

Accu: Bosch frameaccu halfintegraal

Energie-inhoud: 500 Wh / spanning: 36 volt / capaciteit: 13,4 Ah

Beeldscherm: Intuvia

Prijs:

Aanbieding

.