Kreidler Vitality Eco 6 Sport

Er is totaal geen zicht op wanneer Kreidler gaat leveren, zodra hier meer bekend over is, zetten wij de juiste modellen op de site.

De sportieve extra klasse trekking e-bikes

Hoogwaardige uitrusting, uitstekende rijeigenschappen en focus op veiligheid - de Vitality Eco 6 laat niets te wensen over. Het lichte aluminium frame overtuigt met hoge stabiliteit en soepelheid, zelfs bij hogere snelheden.

De Bosch middenmotor van de nieuwe Performance Line CX biedt dynamische, krachtige ondersteuning. Bijzonder praktisch: het extra bedieningselement van de Intuvia-regeleenheid op de handgreep waarmee u comfortabel tussen vijf verschillende ondersteuningsniveaus kunt wisselen, terwijl het display nuttige informatie weergeeft.

Bij de rest van de uitrusting in de Vitality Eco 6 Sport draait alles om veiligheid. Krachtige schijfremmen van Shimano zorgen voor perfecte controle, terwijl de e-bike Energizer Plus banden van Schwalbe een optimale grip garanderen. Zien en gezien worden? Vertrouw in het donker op het Herrmans LED-verlichtingssysteem.

Aandrijving: Bosch Performance Line CX, 4e generatie

36 volt, middenmotor / nominaal vermogen 250 watt

Accu: Bosch frameaccu halfintegraal

Energie-inhoud: 500 Wh / spanning: 36 volt / capaciteit: 13,4 Ah

Beeldscherm: Intuvia

Prijs:

Aanbieding

.