Kreidler Vitality Eco 7

Er is totaal geen zicht op wanneer Kreidler gaat leveren, zodra hier meer bekend over is, zetten wij de juiste modellen op de site.

Trekking e-bike voor opwindend rijplezier

Bent u op zoek naar een e-bike die u betrouwbaar meeneemt door het dagelijks leven en waarmee u in het weekend de omgeving weg van het asfalt kunt verkennen? Dan is de Vitality Eco 7 de perfecte keuze. De trekking e-bike, die verkrijgbaar is in drie framevormen, maakt niet alleen indruk met zijn hoogwaardige algehele uitrusting, maar ook met uniek rijplezier.

De krachtige middenmotor van de Bosch Performance Line wordt aangedreven door een volledig geïntegreerde frameaccu (500 Wh) en zorgt voor veel "elektrische rugwind". Het minimalistische Purion-display toont veel belangrijke informatie in één oogopslag en is gemakkelijk te gebruiken met slechts een klik op de duim.

Dankzij nauwkeurig schakelen van de Shimano Deore versnellingen en krachtig remmen met de Tektro schijfremmen heb je altijd volledige controle over de Vitality Eco 7. Een Suntour verende voorvork, een zadel van Selle Royal en GP1 handvatten van Ergon zorgen voor langdurig comfort.

Aandrijving: Bosch Performance Line

36 volt, middenmotor / nominaal vermogen 250 watt

Accu: Bosch frameaccu volledig geïntegreerd

Energie-inhoud: 500 Wh / spanning: 36 volt / capaciteit: 13,4 Ah

Display: Purion

Prijs:

Aanbieding

.