Kreidler Vitality Eco 10

Er is totaal geen zicht op wanneer Kreidler gaat leveren, zodra hier meer bekend over is, zetten wij de juiste modellen op de site.

Stads-e-bike van topklasse

Geweldige rijeigenschappen, hoog comfort en aandacht voor veiligheid - met de Vitality Eco 10 hoeft u niets te missen. Dankzij de krachtige ondersteuning van het aandrijfsysteem van de Bosch Performance Line CX (4e generatie) - hier gecombineerd met een batterij van 500 Wh en de onderhoudsarme Gates-riemaandrijving - kun je gemakkelijk tochten en steile beklimmingen onder de knie krijgen. Dankzij een aparte regeleenheid op het stuur kan de Intuvia-boordcomputer de vijf verschillende rijmodi comfortabel wijzigen.

Nauwkeurig en comfortabel schakelen met de Shimano Nexus 8-speed naafversnelling, nauwkeurig remmen dankzij de Shimano schijfrem en eersteklas grip met Super Moto X-banden van Schwalbe - de Vitality Eco 10 is een perfect uitgeruste metgezel voor elke dag en vrije tijd. De hoogwaardige uitrusting van deze stads-e-bike wordt gecompleteerd door een Suntour Mobie-verende voorvork, een Hermanns LED-koplamp inclusief parkeerlicht, een Racktime-bagagerek met tashouders en het comfortabele Essenza-zadel van Selle Royal.

Aandrijving: Bosch Performance Line CX, 4e generatie

36 volt, middenmotor / nominaal vermogen 250 watt

Accu: Bosch frameaccu, volledig geïntegreerd

Energie-inhoud: 500 Wh / spanning: 36 volt / capaciteit: 13,4 Ah

Beeldscherm: Intuvia

Prijs:

Aanbieding

.